Reparatii panouri solare fotovoltaice – Bucuresti

orice sector: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – inclusiv zona Ilfov

Efectuam reparatii si servicii de mentenanta & intretinere periodica, pentru panouri solare fotovoltaice si componente ale acestora, inlocuire invertoare etc.. Firma noastra este specializata in montajul & reparatia panourilor fotovoltaice, de orice tip.

Efectuam servicii de reparatii, mentenanta si inlocuire elemente, pentru:

  • Panouri solare hibride
  • Panouri solare monocristaline
  • Panouri solare policristaline
  • Panouri solare cu strat subtire

Spre deosebire de o centrala termica, panourile solare ar trebui sa functioneze eficient fara un service anual. Dar sunt probleme care pot aparea in decursul timpului, asa ca, va oferim raspunsuri la cateva dintre ele:

A fost declansat comutatorul de siguranta?

Sistemul dumneavoastra va avea propriul sau intrerupator de declansare pe placa de sigurante. Este acolo pentru a taia sau declansa automat electricitatea in cazul in care gaseste o defectiune si ar trebui sa fie etichetata astfel incat sa o puteti identifica cu usurinta. Daca nu este in pozitia „pornit”, se declanseaza acest comutator.

Izolatoarele dvs. sunt in pozitia „pornit”?

Izolatoarele sunt intrerupatoare pornit/oprit care va permit sa deconectati parti ale sistemului dumneavoastra de panouri fotovoltaice, in acele momente rare cand au nevoie de lucrari de intretinere. Asigurati-va ca izolatoarele sunt toate in pozitia „pornit”.

Exista vreo problema cu invertorul meu?

Daca nu este o problema de alimentare, este posibil sa aveti nevoie de un nou invertor. Daca panourile solare nu functioneaza asa cum ar trebui si credeti ca trebuie sa inlocuiti invertorul, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si vom veni la dvs. pentru constatare.

Daca sunteti in cautarea unei firme care va poate oferi servicii de reparatii pentru panouri solare fotovoltaice, contactati-ne!

Firma reparatii panouri solare – Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa realizeze reparatia unui sistem de panouri solare pentru dumneavoastra, contactati-ne acum!

Tel.: 0772.007.738
Email: acmeconstructiimontaj@gmail.com

firma reparatii panouri fotovoltaice, firma reparatii panouri solare, mentenanta panouri solare bucuresti

100% PROFESIONALISM

intotdeauna va vom oferi servicii impecabile si preturi accesibile