Demontare Aparate Aer Conditionat Bucuresti

preturi mici – recomandari 100% pozitive

Deplasare la domiciliu in Bucuresti – Ilfov

Sector 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

Telefon NON-STOP: 0772.007.738

Daca sunteti in cautarea unei firme din Bucuresti care sa va ajute cu demontarea unui aparat de aer conditionat, ati ajuns pe site-ul care trebuie. In continuare o sa va explicam cateva motive pentru care trebuie sa alegeti firma noastra, in situatia in care aveti nevoie chiar acum sau in viitorul apropiat de demontarea unui aparat de aer conditionat a unui spliter de interior sau unei unitati exterioare de aer conditionat.

Echipa noastra are experienta de peste cinci ani de zile, in demontarea aparatelor de aer conditionat. Pentru ca acest lucru sa fie posibil si anume demontarea unui aparat de aer conditionat, este necesar sa respectam niste pasi esentiali.

Demontarea unui aparat de aer conditionat, poate fi riscanta

De cele mai multe ori operatiunea de demontare a unui aparat de aer conditionat in Bucuresti, se efectueaza la inaltimi suficient de mari, incat sa existe pericole si riscuri aferente. Din acest motiv nu trebuie sa faceti singur demontarea unui aparat de aer conditionat. Am intalnit situatii cand din dorinta de a face economie de bani, persoane care locuiau la etaje superioare de exemplu la etajul 5 – 8 sau 10, au incercat sa demonteze singuri aparatele de aer conditionat. Nici macar nu aveti idee cat de riscant si cat de mult au pus in pericol viata trecatorilor de pe strazile circulate aflate la nivelul inferior al blocurilor.

montaj-aer-conditionatbucuresti

Cum se realizeaza demontarea unui aparat de aer conditionat

Demontarea unui aparat de aer conditionat se realizeaza doar in conditii speciale. Daca vorbim de demontarea aparatului de aer conditionat si anume a unitatii exterioare, trebuie sa aveti in vedere faptul ca furtunele si tuburile de cupru trebuiesc indepartate corespunzator.

Tuburile vor fi indepartate manual pentru a trece prin gaurile din perete fara obstacole. Aceasta operatiune de demontare a unui aparat de aer conditionat se realizeaza cu minim doi tehnicieni deoarece este imposibil de sustinut greutatea unitatii de aer conditionat.

Dupa demontarea furtunilor din cupru, se vor desuruba piulitele care tin unitate exterioara pe suporturi speciale, se va scoate unitatea de aer conditionat si va fi deplasata spre interiorul apartamentului, a casei sau a spatiului in care se realizeaza de montarea aparatului de aer conditionat.

In situatia in care unitatea de aer conditionat exterioara este montata pe peretele unei cladiri, poate fi necesara utilizarea unui autovehicul special cu macara sau cu ajutorul unui autovehicul de tip nacela, care va transporta pana la etajul dorit, un tehnician care sa poata sustine greutatea unitatii de aer conditionat, in momentul demontarii.

De cele mai multe ori daca discutam despre repararea unui aparat de aer conditionat, poate fi necesara doar inlocuirea sau demontarea, unui element din interiorul unitatii exterioare de aer conditionat.

In situatia in care s-a defectat compresorul de aer conditionat, la anumite modele de aparate de aer conditionat, nu va fi necesara demontarea totala a aparatului de aer conditionat .

Demontarea unitatii interioare de aer conditionat

La fel ca si in cazul unitatii exterioare de aer conditionat, va recomandam sa apelati la o echipa de profesionisti in situatia in care aveti nevoie de demontarea unitatii aparatului de aer conditionat. Exista riscuri sa va accidentati sau sa va electrocutati. Pentru noi siguranta clientului este pe primul loc. Folosim instrumente si scule speciale care ne ajuta sa demontam rapid si in siguranta orice unitate interioara de aer conditionat.

Atentie! Nu este neaparata nevoie sa demontati aparatul de aer conditionat in situatia in care acesta nu mai functioneaza. Inainte de a face orice pas cu privire la demontarea aparatului de aer conditionat, asigurati-va prima data ca ati contactat o echipa de profesionisti asa cum este ACME Instal Bucuresti.

Inlocuirea unui aparat de aer conditionat in Bucuresti si demontarea acestuia

Daca renovati locuinta dumneavoastra sau daca doriti sa demontati aparatul de aer conditionat din motiv de a schimba organizarea spatiului, iar aparatul de aer conditionat functioneaza corect, puteti sta linistit. Se poate demonta aparatul de aer conditionat, fara ca acesta sa se defecteze sau sa isi schimbe vreo proprietate de functionare.

Cat costa demontarea unui aparat de aer conditionat?

Pretul pentru demontarea unui aparat de aer conditionat in Bucuresti, porneste de la 150 de lei. Puteti consulta lista de preturi pentru mai multe detalii.

Va oferim servicii de demontare aer conditionat in Bucuresti, in zonele:

 • Demontare Aer Conditionat Bucuresti sector 1
 • Demontare Aer Conditionat Bucuresti sector 2
 • Demontare Aer Conditionat Bucuresti sector 3
 • Demontare Aer Conditionat Bucuresti sector 4
 • Demontare Aer Conditionat Bucuresti sector 5
 • Demontare Aer Conditionat Bucuresti sector 6
 • Demontare Aer Conditionat Judetul Ilfov
 • Demontare Aer Conditionat Otopeni
 • Demontare Aer Conditionat Pipera
 • Demontare Aer Conditionat Baneasa
 • orice alta zona la cerere

Demontam urmatoarele marci de aparate de aer conditionat in Bucuresti:

Airwell – Alizee – Argo – Ariston – Beko – Bosch – Chigo – Concept – Daewoo – Daikin – Delonghi – Electrolux – Fujitsu – Gree – Grundig – Haier – Heinner Obsidian – Hisense – Hitachi – Home – Hyundai – Inventor – LG – Midea – Mitsubishi – Nordstar – Osaka – Panasonic – Samsung – Star-light – Tesla – Tosot – Turbionaire – Vivax – Vortex – Whirlpool – Yamato – York

Telefon NON-STOP: 0772.007.738

Demontare aparate Aer Conditionat Bucuresti

demontarea aerului conditionat, demontare ac, demontare aer conditionat, demontare aer conditionat fara pierdere freon, demontare aer conditionat ieftin, demontare aer conditionat pret, demontare aparat aer conditionat, demontare si montare aer conditionat, demontare turbina aer conditionat, demontare unitate interioara aer conditionat, demontare unitate interna aer conditionat, demontari aer conditionat, montare demontare aer conditionat, pret demontare aer conditionat, remontare aer conditionat

100% PROFESIONALISM

intotdeauna va vom oferi servicii impecabile si preturi accesibile