Montaj Pompe de Caldura Bucuresti

orice sector: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – inclusiv zonele Ilfov – Giurgiu – Dambovita

Sunteti interesat de montajul unei pompe de caldura? Exista trei tipuri principale de pompe de caldura: aer-aer, cu sursa de apa si geotermala. Acestea colecteaza caldura din aer, apa sau sol din afara casei si o concentreaza pentru a fi utilizata-distribuita in interiorul locuintei.

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa va ajute cu montajul unei pompe de caldura, contactati-ne chiar acum! ACME Instal va ofera servicii de montaj pompe de caldura, in zonele Bucuresti-Ilfov si va garanteaza: preturi accesibile, profesionalism, rapiditate si seriozitate!

Va oferim servicii de montaj pompe de caldura, pentru urmatoarele tipuri:

  • Montaj pompe de caldura Aer – Apa
  • Montaj pompe de caldura Sol – Apa
  • Montaj pompe de caldura Apa – Apa
  • Montaj pompe de caldura pentru apa calda menajera
  • Montaj pompe de caldura pentru piscine

Colaboram cu furnizori importanti din Romania si avem discounturi considerabile, la vanzarea de pompe de caldura! Puteti conta pe noi, daca sunteti ni cautarea unei firme care sa va ofere montajul unei pompe de caldura.

Detalii despre pompele de caldura cele mai comune:

Pompe de caldura cu sursa de aer

Cel mai comun tip de pompa de caldura este pompa de caldura cu sursa de aer (pompa de caldura aer-aer), care transfera caldura intre casa dumneavoastra si aerul exterior. Pompa de caldura poate reduce consumul de energie electrica pentru incalzire cu aproximativ 50% in comparatie cu alte tipuri de incalzire electrica. Pompele de caldura de inalta eficienta dezumidifica, de asemenea, mai bine decat aparatele de aer conditionat, rezultand o utilizare mai mica a energiei si un confort mai mare de racire in lunile de vara.

Pompe de caldura geotermale

Pompele de caldura geotermale (pompe de caldura sol-apa sau apa-apa) realizeaza eficiente mai mari prin transferul de caldura intre casa si sol sau o sursa de apa din apropiere. Desi costa mai mult de instalat, pompele de caldura geotermale (pompe de caldura apa-apa) au costuri de functionare reduse deoarece profita de temperaturile relativ constante ale solului sau ale apei. Pompele de caldura geotermale (sau sol) au cateva avantaje majore. Pot reduce consumul de energie cu 30%-60%, pot controla umiditatea, sunt robuste si fiabile si se potrivesc intr-o mare varietate de case.

Firma montaj pompe de caldura – Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa realizeze montajul unei pompe de caldura pentru dumneavoastra, contactati-ne acum!

Tel.: 0772.007.738
Email: acmeconstructiimontaj@gmail.com

firma montaj pompe de caldura, montare pompa de caldura, instalare pompe de caldura bucuresti

100% PROFESIONALISM

intotdeauna va vom oferi servicii impecabile si preturi accesibile