Montaj termostat centrala Bucuresti

orice sector: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – inclusiv zonele Ilfov – Giurgiu – Dambovita

Firma noastra este din Bucuresti si ne ocupam cu: montaj termostat de ambient, pentru centrala termica. Avantajul unui termostat de ambient, este acela ca mentine o temperatura constanta in casa sau in camera in care doriti sa aveti control asupra temperaturii. Montajul unui termostat de ambient, trebuie sa fie realizat de catre o echipa de profesionisti, fiindca altfel, puteti avea suprize neplacute.

Daca ati cautat pe Google: montaj termonstat centrala termica Bucuresti, contactati-ne chiar acum! Avem +4 specialisti disponibili, care va pot ajuta cu montajul termostatului de ambient, in Bucuresti, foarte rapid si la un pret convenabil.

Echipa ACME Instal Bucuresti va ofera o gama variata de servicii profesionale, mentenanta, reparatii Centrale termice, calorifere, termostate de ambient si aparate de aer conditionat.

montaj termostat centrala termica wireless smart
montaj si instalare termostat centrala termica bucuresti

Unde se face montajul termostatului de ambient? Unde trebuie pozitionat termostatul centralei termice?

Cand vine vorba de alegerea celui mai bun loc pentru a pozitiona un termostat de ambient pentru centrala termica, exista cateva lucruri generale de luat in calul. Majoritatea persoanelor doresc ca montajul termostatului de ambient, sa fie realizat in camera unde este cel mai convenabil si anume, in incaperea in care acestia isi petrec cel mai mult timpul.

Insa avantajul zilelor noastre, este acela ca in acest moment, majoritatea termostatelor de ambient sunt fara fir – SMART – wireless – si pot fi mutate oriunde in casa: in dormitor, in living (sufragerie), in bucatarie, la parter sau la etaj.

De un lucru suntem siguri: ne dorim totodata ca montajul unui termostat pentru centrala termica, sa creasca eficienta de consum a centralei termice si sa nu activeze incalzirea permanent, fara rost.

Efectuam montaj termostat centrala termica, in Bucuresti:

 • montaj termostat centrale termice in sectorul 1 (Pipera, Baneasa, Gara de Nord, Victoriei, Floreasca, Tei etc.)
 • montaj termostat centrale termice in sectorul 2 (Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon etc.)
 • montaj termostat centrale termice in sectorul 3 (Unirii, Titan, Vitan, Timpuri noi etc.)
 • montaj termostat centrale termice in sectorul 4 (Berceni, Giurgiului, Oltenitei, Tineretului etc.)
 • montaj termostat centrale termice in sectorul 5 (Cotroceni, Giurgiului, Rahova, Ghencea etc.)
 • montaj termostat centrale termice in sectorul 6 (Drumul Taberei, Militari, Lujerului etc.)

Ce sunt termostatele de incalzire centrala si cum functioneaza?

Un termostat de ambient pentru centrala termica, este un dispoztiv care poate regla automat sau manual, puterea sistemului de incalzire (centrala termica sau aparat de aer conditionat), pentru a va asigura ca este mentinuta o temperatura confortabila si constanta in locuinta.

Termostatele de incalzire (de ambient) functioneaza prin monitorizarea temperaturii medii a incaperii. Puteti seta manual temperatura la un nivel care va place si termostatul se va activa, transmitand un semnal wireless catre centrala termica, pe care o activeaza pentru a ajunge la temperatura dorita, iar cand acea temperatura a fost atinsa, termostatul va opri incalzirea pentru a se asigura ca nu depaseste nivelul pe care l-ati selectat.

Daca temperatura locuintei scade sub valoarea setata de dumneavoastra, termostatul se reactiveaza pentru a informa centrala termica, ca trebuie sa porneasca si incalzeasca caloriferele din nou.

Unde se monteaza un termostat de ambient?

Deoarece termostatele de caldura detecteaza temperatura ambianta, pozitia lor este foarte importanta, deoarece factorii externi pot afecta temperatura unei incaperi si pot da o citire falsa.

Astfel noi va recomandam sa faceti amplasarea termostatului intr-o camera folosita frecvent, cum ar fi camera de zi, astfel incat locuinta sa aiba temperatura potrivita pe tot parcursul zilei sau noptii.

Locuri in care sa NU asezati – montati – termostatul de ambient:

 • deasupra unui calorifer
 • in lumina directa a soarelui
 • in bucatarie
 • langa ferestre sau usi
 • in hol
 • deasupra orificiilor de aerisire

Montaj termostat de ambient pentru centrala – Bucuresti

Fiindca nu dorim sa risipim energia, nu va sfatuim sa puneti termostatul in camera cea mai rece, deoarece aceasta nu ar fi temperatura ideala si pentru restul casei.

Cea mai simpla explicatie, este aceea ca daca termostatul simte frigul, „va considera” ca toata casa ta este la fel de rece. Deci, va comanda centralei termice sa lucreze mai mult, ceea ce ar putea creste costurile de incalzire.

Din acelasi motiv, termostatul nu trebuie plasat in cea mai calda zona a casei sau deasupra unui calorifer.

Cea mai frecventa utilizare a termostatului de ambient in Romania (Bucuresti), este „To Go”. Oamenii iau cu ei termostatul wireless mereu in camera in care se afla si-si creaza o temperatura constanta, acolo unde locuiesc cel mai mult timp, pe parcursul zilei sau noptii.

Firma montaj termostat centrala Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa realizeze montajul termostat pentru centrala termica, contactati-ne acum!

Tel.: 0772.007.738
Email: acmeconstructiimontaj@gmail.com

firma montaj termostat ambient, montare termostat ambient Bucuresti, montaj termostat centrala termica Bucuresti

100% PROFESIONALISM

intotdeauna va vom oferi servicii impecabile si preturi accesibile