Instalare centrale termice Bucuresti

pe gaz – pe lemne – pe peleti etc.

Deplasare la domiciliu in Bucuresti – Ilfov

Sector 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

Telefon NON-STOP: 0772.007.738

Instalare centrale termice Bucuresti

V-ati mutat recent intr-o casa noua sau intr-un apartament in Bucuresti si aveti nevoie de instalarea unei centrale termice? Locuiti deja intr-o casa in care centrala termica este mai veche de 15 ani si va ganditi sa o inlocuiti? Contactati-ne chiar acum si vom face o evaluare corecta si responsabila, pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie incalzita corespunzator, la un cost modic si cu un grad maxim de eficienta.

Locuiti intr-un bloc care are caldura racordata la incalzirea orasului Bucuresti? Va sfatuim sa planificati din timp instalarea unei centrale termice proprii. Veti fi foarte fericit si multumit de noua achizitie, deoarece veti avea un confort termic sporit, fara a suferi din cauza avariilor tot mai frecvente din Bucuresti.

Avantajele instalarii unei centrale termice proprii (in Bucuresti) sunt foarte multe, deoarece veti avea control deplin asupra temperaturii din locuinta dumneavoastra. De exemplu, intr-un apartament cu 3 camere, la o suprafata de aproximativ 63 de metri patrati din Bucuresti, pe timp de iarna in perioada noiembrie – martie 2021, cu media de temperatura setata la 24 de grade in locuinta, intretinerea totala: apa calda si rece, gaz, curent electric, cablu internet si televiziune, au costat aproximativ 450 de lei, pe cand la o garsoniera de 23 de mp tot din Bucuresti, racordata la reteaua de incalzire a orasului, doar apa calda si rece + caldura au costat minim 470 de lei/luna, fara a lua in considerare: curentul electric, avariile si zilele in care a fost destul de rece, lipsa apei calde minim 3 zile/luna etc.

 

Si daca asta nu va convins inca de faptul ca a sosit momentul sa programati acum instalarea unei centrale termice (daca locuiti in Bucuresti) va mai oferim un motiv in plus: centralele termice moderne pe gaz sunt foarte usor de intretinut si pot fi comandate electronic de pe smartphone si prin intermediul senzorilor de confort din locuinta (comenzile electronice pentru centrale termice, efectuate de la distanta sunt valabile si pentru centralele pe lemne, peleti etc.).

Asta inseamna ca puteti programa de exemplu ca centrala termica sa porneasca caldura in casa cu o ora inainte ca dumneavoastra sa ajungeti de la serviciu, sau sa mentina constant o temperatura in casa pe tot parcursul zilei.

 

Sfatul nostru, daca alegeti sa beneficiati de instalarea unei centrale termice de apartament pe gaz sau chiar si la casa (pe lemne, peleti etc.) este sa mentineti mereu o temperatura constanta, deoarece este mai sanatos atat pentru dumneavoastra si familie cat si pentru a eficientiza costurile & consumul de gaz, lemne, peleti etc.

Instalare centrale termice Bucuresti

Neaparat sa aveti in vedere un aspect important: doar o firma autorizata cum este ACME INSTAL poate realiza instalarea unei centrale termice, deoarece este nevoie de o echipa de tehnicieni profesionisti, cu experienta in instalatii sanitare, ca sa monteze intregul sistem format din: centrala termica, conducte, calorifere, senzori, racordare la gaz, racordare la reteaua de apa etc.

Sistemul de incalzire si complexitatea acestuia sunt calculate in functie de suprafata imobilului, de numarul de camere dar si de zona in care locuiti. La munte de exemplu exista un alt coeficient de eficienta termica, o casa din lemn este diferita de un apartament si totodata o garsoniera in Bucuresti situata la etajul 7 este diferita fata de un Apartament in Constanta la etajul 1.

Totodata inclusiv geamurile din termopan si usa de la intrarea in imobil pot influenta serios temperatura din locuinta. Insa cel mai mare impact il poate avea izolatia corecta a peretilor sau mai pe scurt: „cati pereti ai locuintei dvs. comunica direct cu exteriorul”.

 

Apartamentele moderne din Bucuresti sunt in acest moment construite relativ bine si va ofera un grad de confort termic sporit. Nu putem compara o locuinta din 2020 cu una din anul 1970. Preferam totusi noile tehnologii si ne bazam pe faptul ca instalarea unei centrale termice, efectuata corect, va pot salva: sanatatea, banii si linistea.

Cat timp dureaza instalarea unei centrale termice (in Bucuresti)

Instalarea unei centrale termice poate dura de la cateva ore la maxim 7 zile, indiferent de cat de multe camere ar avea locuinta dumneavoastra. Echipa ACME INSTAL este pregatita sa va ofere un serviciu 100% profesional si din acest motiv vom aloca tehnicieni in functie de cat de mare este proiectul de instalare a centralei termice.

Insa trebuie sa retineti faptul ca in perioadele cheie din sezonul rece, datorita numarului mare de programari exista posibilitatea de a nu beneficia de serviciul nostru de instalare centrale termice in maxim 7 zile. Va rugam sa ne contactati din timp!

Cat costa instalarea unei centrale termice in Bucuresti?

Preturile pentru instalarea unei centrale termice in Bucuresti se discuta in functie de: modelul de centrala (pe gaz, pe lemne, in condensare, pe peleti etc.), de suprafata imobilului si inclusiv de faptul daca in acest moment se inlocuieste o centrala veche (second hand) sau daca se face direct instalarea unei centrale termice noi.

Fiecare tip de centrala termica are avantaje si dezavantaje, de exemplu centrala termica pe gaz este foarte usor de intretinut, spre deosebire de centrala termica pe combustibil solid. In acelasi timp centrala termica pe combustibil solid vine cu un mare avantaj deoarece aceasta functioneaza atat pe lemne si peleti, cat si pe deseuri si resturi menajere.

Daca locuiti la apartament si doriti sa instalati o centrala termica, dumneavoastra puteti alege intre instalarea unei centrale termice cu functionare pe gaz sau una pe curent electric, in schimb, daca locuiti la casa mai aveti si optiunea de a alege o centrala termica cu functionare pe combustibil solid (lemne sau peleti), deoarece pentru instalarea acestui tip de centrala termica este necesara pregatirea unei camere termice. In acelasi timp aveti nevoie si de un loc special amenajat pentru depozitarea combustibilului pe care acest tip de centrala termica functioneaza.

 

Pentru instalarea centralei termice in Bucuresti, este necesar sa alegeti o firma autorizata, care sa efectueze aceasta lucrare in conditii de maxima siguranta. Va recomandam sa ne contactati din timp si va vom oferi tot sprijinul pentru a beneficia de un serviciu premium!

Instalare centrale termice in urmatoarele zone din Bucuresti:

 • instalare centrale termice sector 1 Bucuresti
 • instalare centrale termice sector 2 Bucuresti
 • instalare centrale termice sector 3 Bucuresti
 • instalare centrale termice sector 4 Bucuresti
 • instalare centrale termice sector 5 Bucuresti
 • instalare centrale termice sector 6 Bucuresti
 • instalare centrale termice Pipera
 • instalare centrale termice Baneasa
 • instalare centrale termice Otopeni
 • instalare centrale termice Voluntari
 • instalare centrale termice Victoriei
 • instalare centrale termice Gara de Nord

Instalam urmatoarele modele de centrale termice in Bucuresti:

Arca Caldaie – Ariston – Baxi – Beretta – Bosch – Buderus – Burnit – Chaffoteaux – Daikin – De Dietrich – Ferroli – Fondital – Habitat – Immergas – Mareli – Motan – Nova Florida – Protherm – Riello – Saunier Duval – Sime – Vaillant – Viadrus – Viessmann – Wolf

Telefon NON-STOP: 0772.007.738

Instalare centrale termice Bucuresti

instalare centrale termice, instalari centrale termice bucuresti, instalator centrala termica, instalare centrala termica, instalator centrale termice, pret instalare centrala termica, instalare centrala termica apartament, instalare centrala termica pret, instalator, centrale pe lemne, firma instalare centrala termica

Recomandarile clientilor

intotdeuna va vom oferi servicii impecabile

Ana Ioana ★★★★★

Multumesc foarte mult ACME INSTAL pentru seriozitate si pentru faptul ca ati reparat aparatul de aer conditionat foarte rapid. Sunteti cei mai buni!

Ionut Dascalu ★★★★★

Ati facut un gest impresionant prin completarea GRATUITA cu freon a celor 10 unitati de aer conditionat din centrul nostru social. Va multumim din suflet!

Maria Bota ★★★★★

Hei, aveti aici si recenzia mea: ACME INSTAL mi-a reparat centrala termica la 1 dimineata, cand afara erau -23 de grade. Va multumesc pentru rapiditate!

Ionela Simion ★★★★★

Cei mai buni din Bucuresti! Vila noastra din Baneasa este acum in siguranta, am avut o problema cu un calorifer pe timpul noptii si au venit de urgenta.

Francisc Sigmund ★★★★★

Va multumesc domnilor. Managerul este extrem de comunicativ si a intervenit la un depozit de aparate de aer conditionat, pentru a obtine o reducere pentru noi.

Marcela Avram ★★★★★

ACME INSTAL este definitia: promptitudinii si a profesionalismului. O firma de incredere, pe care ne bazam in fiecare sezon!

Ionut Iftimie ★★★★★

A venit echipa de la ACME INSTAL la sediul firmei si a reparat centrala termica. Aceasta avea o avarie ce nu a putut fi reparata de alte firme. Nota 10 plus.

Elena Alma ★★★★★

Cel mai bine este sa ai in telefon salvat numarul ACME INSTAL deoarece daca ai nevoie de reparatia aerului conditionat sau a centralei, ei te pot ajuta. Mersi!