Date de contact

Tel.: 0772.007.738
Email: acmeconstructiimontaj@gmail.com

O echipa de nadejde!

Daca aveti nevoie de serviciile ACME INSTAL nu ezitati sa ne contactati. Ne deplasam NON-STOP pe raza Bucuresti – Ilfov si va oferim solutii complete de: reparatii, mentenanta, service, intretinere, montare, demontare, inlocuire, curatare Aparate de Aer Conditionat si Centrale Termice.

Date firma

SC ACME CONSTRUCTII MONTAJ SRL

Bucuresti
CUI: 42934957
J40/10122/2017
CAEN: 4322
Banca: ING
Cont: RO20INGB0000999910635922

Recomandarile clientilor

intotdeauna va vom oferi servicii impecabile

Ana Ioana ★★★★★

Multumesc foarte mult ACME INSTAL pentru seriozitate si pentru faptul ca ati reparat aparatul de aer conditionat foarte rapid. Sunteti cei mai buni!

Ionut Dascalu ★★★★★

Ati facut un gest impresionant prin completarea GRATUITA cu freon a celor 10 unitati de aer conditionat din centrul nostru social. Va multumim din suflet!

Maria Bota ★★★★★

Hei, aveti aici si recenzia mea: ACME INSTAL mi-a reparat centrala termica la 1 dimineata, cand afara erau -23 de grade. Va multumesc pentru rapiditate!

Ionela Simion ★★★★★

Cei mai buni din Bucuresti! Vila noastra din Baneasa este acum in siguranta, am avut o problema cu un calorifer pe timpul noptii si au venit de urgenta.

Francisc Sigmund ★★★★★

Va multumesc domnilor. Managerul este extrem de comunicativ si a intervenit la un depozit de aparate de aer conditionat, pentru a obtine o reducere pentru noi.

Marcela Avram ★★★★★

ACME INSTAL este definitia: promptitudinii si a profesionalismului. O firma de incredere, pe care ne bazam in fiecare sezon!

Ionut Iftimie ★★★★★

A venit echipa de la ACME INSTAL la sediul firmei si a reparat centrala termica. Aceasta avea o avarie ce nu a putut fi reparata de alte firme. Nota 10 plus.

Elena Alma ★★★★★

Cel mai bine este sa ai in telefon salvat numarul ACME INSTAL deoarece daca ai nevoie de reparatia aerului conditionat sau a centralei, ei te pot ajuta. Mersi!